LOGO-PININ

Πολυτέλεια - Ακρίβεια -Κομψότητα

Η ιστορία μας 

Κάθε ψαλίδι από την συλλογή της "Pinin" περιγράφει την ιστορία του μέσα από την χειροποίητη διαδικασία παραγωγής του.

Από το 1942 όπου υπάρχει η επωνυμία "Pinin" συναντάς την μοναδικότητα, την πολυτέλεια  και τις ακριβές πρώτες ύλες με κύριο χαρακτηριστικό τους την αρμονία, την εργονομία και την κομψότητα στον σχεδιασμό τους.

Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ψαλιδιών είναι αυτά που κάνουν αξιόπιστο το κάθε μοντέλο στην σχέση τιμής-ποιότητας και στην διάρκεια ζωής του κάθε ψαλιδιού.

Όλα τα μοντέλα της "Pinin" αντιπροσωπεύουν την ύψιστη ποιότητα επαγγελματικών ψαλιδιών μέσα σε μια διαρκή αναζήτηση της τελειότητας.

storia1
affilatura
storia2

Επιλέξτε το ψαλίδι σας!

* στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα ψαλίδια Pinin?


Τα ψαλίδια Pinin κατασκευάζονται στην Ιταλία, από αυθεντικό Ιαπωνικό άτσαλι Hitachi Premium. Έδρα της εταιρείας είναι η Permana, μια μικρή πόλη της βόρειας Ιταλίας, κοντά στις Άλπεις, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι εκεί ασχολούνται με την μεταλλουργία, εδώ και αιώνες.
Τι είναι το ατσάλι Hitachi Premium?


Οι χάλυβες Hitachi Premium Steel είναι προιόντα φτιαγμένα κάτω από τις πιό αυστηρές Ιαπωνικές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται μόνο καθαρά υλικά στη σύνθεσή τους. Υπάρχουν πολλά είδη χάλυβα Hitachi Premium Steel που βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους τομείς της υψηλής τεχνολογίας και της διαστημικής. Οι χάλυβες Hitachi Premium Steel έχουν ο κάθε ένας τον κωδικό του και με αυτόν πιστοποείται η αυθεντικότητα του μετάλλου, διεθνώς. Αν θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι, αγοράστε ψαλίδια με κωδικό 440C, VG10, ATS-314 και SUPER COBALT SUPER COBALT (HRC 65): Ο κορυφαίος χάλυβας στον κόσμο. Περιέχει βολφράμιο και διπλάσιες ποσότητες κοβαλτίου και μολυβδενίου. Έχει την υψηλότερη πυκνότητα και ακονίζεται καλά και πολλές φορές. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. ATS-314 (HRC 64): Ο χάλυβας που χρησιμοποιείται περισσότερο για ψαλίδια κομμωτικής. Το μέταλλο θερμαίνεται και όταν φτάσει ακριβώς στους 314 βαθμούς, στην κάθοδο, τότε ψύχεται απότομα, γιά να αποκτήσει την επιθυμητή σκληρότητα. VG10 (HRC 62) : Επίσης χρησιμοποείται ευρέως στην κατασκευή ψαλιδιών κομμωτικής. Αναπτύχθηκε από την Takefu Steel Factory αλλά το παράγει η Hitachi. 440C (HRC 58-60): Είναι ο αυθεντικός κωδικός της Hitachi με περιεκτικότητα σε: Άνθρακα (C) 0,95-1,20 %, Χρώμιο (Cr) 16,00 - 18,00 % Μολυβδένιο (Mo) 0,75%, Μαγγάνιο (Mn) 1,00 %, Πυρίτιο (Si) 1,00% Κατάλληλος γιά ψαλίδια κομμωτικής, μαχαίρια μαγειρικής, εργαλεία μανικιούρ κ.α. HRC: Είναι ο βαθμός σκληρότητας του χάλυβα,σύμφωνα με την κλίμακα Rockwell. Τα ψαλίδια κομμωτηρίου πρέπει να είναι μεταξύ 58 -65 HRC. Τα ψαλίδια Pinin είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από Hitachi Premium Steels
Ψαλίδι κατά παραγγελία πως γίνεται?


Στην περίπτωση που κανένα ψαλίδι της αγοράς δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε το ψαλίδι όπως ακριβώς εσείς το επιθυμείτε. Ενδεικτικά γίνεται :

 • Αλλαγή διαμέτρου λαβής.
 • Λεπτότερη μύτη.
 • Επιλόγή στηρίγματος δαχτύλου (αποσπώμενο ή σταθερό)
 • Μικρο-οδωντική λεπίδα (micro serrated blades)
 • Χάραξη λογότυπου ή του ονόματός σας.
Με αποτέλεσμα το ψαλίδα να αποκτάει εντελώς προσωπικό χαρακτήρα.
Είναι άθραυστα τα ψαλίδια Pinin?


Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα ψαλίδια Pinin είναι άθραυστα ως εκ κατασκευής. Για αυτό η Pinin σας δίνει εγγύηση εφ'όρου ζωής ότι εάν ένα ψαλίδι πέσει κάτω και σπάσει είτε η λεπίδα είτε ο βραχίονας, όσο ακριβό και να είναι σας το αντικαθιστά με εντελώς καινούργιο χωρίς κόστος. Έτσι σας δίνουμε την δυνατότητα να αγοράσετε το ιδανικό ψαλίδι για εσάς.
Γιατί τα ψαλίδια Pinin έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής?


Τα ψαλίδια Pinin είναι κατασκευασμένα από Hitachi Premium Steels που μεταξύ των άλλων περιέχουν κοβάλτιο και μολυβδένιο. Με αποτέλεσμα :

 • Να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τρόχισμα σε τρόχισμα.
 • Να επιδέχονται περισσότερα τροχίσματα λόγω του ότι δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί πολύ μέταλλο στο τρόχισμα.
 • Να είναι, τελικά, πιο οικονομικά.
Έχουν εγγύηση τα ψαλίδια Pinin?


Διάρκεια Εγγύησης 24 μήνες για τυχόν προβλήματα που οφείλονται σε κατασκευαστικά ελαττώματα. Η εγγύηση δεν καλύπτει :

 • Μη ορθή χρήση των οδηγιών συντήρησης, χρήσης και service.
 • Κακή χρήση του προιόντος, όπου οι ζημιές προέρχονται από τον χρήστη.
 • Ανταλλακτικά και εξαρτήματα που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά.
Σύμφωνα με τους όρους εγγύησης ο κατασκευαστής δεσμεύεται να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό αντικείμενο που επιστράφηκε σε εκείνον.
Μπορώ να χαράξω την υπογραφή μου ή το λογότυπο σε ένα ψαλίδι Pinin?


Μπορούμε να χαράξουμε την υπογραφή ή το λογότυπό σας με μια μικρή επιβάρυνση στο τελικό κόστος του ψαλιδιού. Θα χρειαστούμε μόνο την μακέτα σας.
Ψαλίδια φιλαρίσματος ή αραιώματος? Ποια η διαφορά?


Δεν υπάρχει καμία διαφορά απλά ο όρος "ψαλίδι φιλαρίσματος" προέρχεται από τη γαλλική λέξη "ciseuax a effiler" που στα ελληνικά σημαίνει ψαλίδι αραιώματος. Τα ψαλίδια πού εχουν δόντια και στις δύο λάμες τους, λέγονται "διπλά" και είναι κατάλληλα γιά να δίνουν ωραία υφή στα μαλλιά.
Υπάρχει ρυθμιζόμενο ψαλίδι?


Η εταιρία Pinin scissors καινοτομεί και παρουσιάζει στην αγορά το ρυθμιζόμενο διπλό ψαλίδι αραιώματος SENTAKU AIRI 16 DENTI DOPPIA. Αυξομειώνει την απόσταση μεταξύ των δοντιών δίνοντάς σας απεριόριστες δυνατότητες στο φιλάρισμα.
Γιατί πολλοί κομμωτές δεν αγοράζουν ακριβά ψαλίδια?


Είναι παρατηρημένο ότι πολλοί κομμωτές αποφεύγουν να αγοράσουν το ψαλίδι που τους αρέσει, γιατί φοβούνται πως άμα πέσει κάτω και σπάσει. τότε θα χάσουν τα λεφτά τους. Τώρα η Pinin scissors σας εγγυάται ότι δε θα χάσετε τα χρήματά σας. Αν το ψαλίδι πέσει κάτω και σπάσει, τότε σας δίνει ένα ολοκαίνουργιο, χωρίς κανένα απολύτως κόστος γιά εσάς!

1/7