top of page

Σεμινάρια

*Για κρατήσεις θέσεων & περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 27440-66437
 

cardinale-logo-2.png
test5.JPG
Instagram
BARBERADIKO TEAM.JPG
Instagram
SILVER POST.JPG

🚨Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο "Royal Olympic Hotel" στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί ένα 4ώρο σεμινάριο ανδρικών κουρεμάτων από τον Gianni Cardinale.

 

🔥O Gianni Cardinale από το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μαζί μας και θα σας παρουσιάσει ανδρικά κουρέματα βασισμένα στις τελευταίες τάσεις της μόδας δίνοντας έμφαση στο styling, στις υφές των μαλλιών αλλά και στο fade. Τεχνικές κουρεμάτων που οδηγούν αδιαμφισβήτητα σε βελτίωση και πρόοδο των κουρεμάτων σας!

💯Μαζί μας θα είναι και Ελληνικές εκπαιδευτικές ομάδες και αλυσίδες κουρείων "Wizard Academy" , "Barberadiko Hairlab" & "V&M Liberis" εξειδικευμένες στις υπηρεσίες περιποίησης, το styling αλλά και το κούρεμα ενός σύγχρονου άνδρα.

💎Στον χώρο του σεμιναρίου θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα και ειδικές εκπτώσεις ΜΟΝΟ για όσους θα είναι εκεί.

💥Mega Sponsor : @jrlhellas

Silver Sponsors : @extremebarberstore , @barcodeprofessionalgreece , @pinin_scissors_italia

🤜🤛Τέλος θα μπορέσετε να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης κομμωτικής κοινότητας "Hair Community Greece" συνεργαζόμενη με τα κορυφαία brands του χώρου.

⚡Media Sponsor : @haircgtv

WIZARD TEAM.JPG
Instagram
MEGA POST.JPG
Instagram
LIBERIS TEAM.JPG
Instagram
MEDIA POST.JPG
 • Απο τι μέταλλα φτιάχνονται τα ψαλίδια PININ?
  Σας εγγυόμαστε ότι τα ψαλίδια PININ φτιάχνονται αποκλειστικά και πιστοποιημένα από αυθεντικό Ιαπωνικό ατσάλι HITACHI ALLOY PREMIUM. Έτσι συνδυάζουν την Ιταλική φινέτσα με την Ιαπωνική τεχνολογία
 • Ποια η σύσταση και ποιες οι ιδιότητες των μετάλλων Hitachi?
  Οι χάλυβες Hitachi Alloy Premium είναι κράμματα φτιαγμένα κάτω από τις πιo αυστηρές Ιαπωνικές προδιαγραφές και χρησιμοποιούνται μόνο καθαρά υλικά στη σύνθεσή τους. Οι χάλυβες Hitachi Alloy Premium έχουν ο κάθε ένας τον δικό του κωδικό. Με αυτόν πιστοποιείται η αυθεντικότητα του μετάλλου, διεθνώς. Αν θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι, αγοράστε ψαλίδια με κωδικό 440C, VG10, ATS-314 και SUPER COBALT
 • Τί είναι ο βαθμός κοπής HRC?
  Είναι ο βαθμός σκληρότητας του χάλυβα όταν μετριέται σύμφωνα με την κλίμακα Rockwell. Τα ψαλίδια κομμωτηρίου πρέπει να είναι μεταξύ 58 -65 HRC.
 • Τι είναι ο χαλυβας 440C (HRC 58-60)?
  Είναι ο αυθεντικός κωδικός της Hitachi με περιεκτικότητα σε: Άνθρακα (C) 0,95-1,20 % - Χρώμιο (Cr) 16,00 - 18,00 % Μολυβδένιο (Mo) 0,75% Μαγγάνιο (Mn) 1,00 %, Πυρίτιο (Si) 1,00% Άνθρακας για τη σκληρότητα, Χρώμιο για τη σκουριά, Μολυβδένιο για την αιχμηρότητα Μαγγάνιο για την ευθραυστότητα, Πυρίτιο για τη λείανση.
 • Τί είναι ο χάλυβας VG10 (HRC 62)?
  Έχει παρεμφερή σύσταση με τον 440C. Αναπτύχθηκε από την επίσης ιαπωνική Takefu Steel Factory αλλά το παράγει η Hitachi η οποία αγόρασε τα δικαιώματα της μυστικής συνταγής.
 • Τί είναι ο χάλυβας ATS-314 (HRC 64) ?
  Το μέταλλο θερμαίνεται ως τους 2.600 βαθμούς και όταν φτάσει στην κάθοδο, ακριβώς στους 314 βαθμούς τότε ψύχεται απότομα για να αποκτήσει τη μέγιστη επιθυμητή σκληρότητα.
 • Τί είναι ο χάλυβας SUPER COBALT (HRC 65)?
  Ο κορυφαίος χάλυβας στον κόσμο. Περιέχει βολφράμιο και διπλάσιες ποσότητες κοβαλτίου. Έχει την υψηλότερη πυκνότητα μολυβδενίου για αυτό και ακονίζεται καλά και πολλές φορές.
 • Ποιό μέγεθος ψαλίδι να αγοράσω;
  Στα χυτά ψαλίδια επιλέγουμε ανάλογα με το μέγεθος του χεριού μας. Στα Convex επιλέγουμε ανάλογα με την τεχνική που θέλουμε να δουλέψουμε. (point cut, back cut, blunt cut, slide cut κ.λ.π.) Γενικά χρησιμοποιούμε: Τα μικρά ψαλίδια για ακρίβεια στη φόρμα. Τα μεσαία για τέλειες «ευθείες» και για «δεσίματα» των γραμμών. Τα μεγάλα για «χτένα ψαλίδι» . Τα φιλαρίσματος συνήθως είναι 6.0’’.
 • Πόσα ψαλίδια έχει η PININ ;
  Στην PININ υπάρχουν ψαλίδια: Από 4,5΄΄ έως 9,0΄΄ Κλασσικά - Offset Convex - Swivel - Sword Για αριστερόχειρες Με δοντάκια Φιλαρίσματος - Αραιώματος - Υφής Ειδικές παραγγελίες Η συλλογή μας διαθέτει απεριόριστο αριθμό ψαλιδιών.
 • Έχουν εγγύηση τα ψαλίδια PININ?
  Ναι έχουν εγγύηση 24 μήνες. Για τυχόν προβλήματα που οφείλονται σε κατασκευαστικά ελαττώματα. Αν πέσει κάτω και σπάσει, εμείς σας δίνουμε καινούριο ψαλίδι! Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ : Κακό χειρισμό από τον χρήστη. Μη ορθή χρήση των οδηγιών συντήρησης, χρήσης και service. Ανταλλακτικά που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά.
bottom of page